Ingatlankereső

Balaton déli part - Siófok

Kód: ref-mamigo

Reprezentatív vízparti luxuslakás

Vízparti örömök Siófokon, az aranyparti szabad strandon és a Galérius gyógyfürdőben

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő, vízparti luxuslakás eladása Siófokon, már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Siófokon az aranyparti szabad strand közvetlen szomszédságában lévő 193 m2 nagyságú luxuslakás a felhőtlen balatoni kikapcsolódást jelenti. A lakás luxus volta egyrészt a reprezentatív céloknak is megfelelő egyedi kialakításából, másrészt abból fakad, hogy, egyaránt élvezhető a Balaton és a gyógyfürdő a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokkal.

A lakópark, a Galérius Élményfürdő és Wellness Központ közvetlen szomszédságában található. Autóval Budapestről 50 perc alatt elérhető, az M7-es autópályáról Siófok-kelet lehajtótól 3-4 percre van. Tulajdonos három, egymás melletti lakást vásárolt meg, melyeket egybe nyitott és úgy alakította ki, hogy az itt tartózkodó családtagok, barátok, munkatársak, vendégek igényeit minden szinten, maximálisan kielégítse.

Ennek megfelelően az itt lévők használhatják a kb. 50 m2 társalgót (nappali) a további 4 szobával, a 2 fürdőszobát, külön WC-t, konyhát és a 4 fedett teraszt (nyáron itt zajlik az élet). A tágas lakás kb. 193 m2 alapterületen helyezkedik el + 3 db összesen 44 m2 terasz, melyekről láthatjuk a Balatont. A képen, a dizájnos, nívós enteriőrrel felszerelt, tágas társalgó látható.

A teraszon szemlélődve, a Balaton folyton változó látványában lehet gyönyörködni. A képen, az ingatlan előtti szabad strand látszik.

A társalgó (nappali) adja a társasági élet helyét. A kb. 50 m2 társalgó egyik részében lehet enni,- inni,- relaxálni, míg a társalgó másik része mozi szoba, itt lehet videókat nézni. A képek, a társalgót ábrázolják a bárpulttal, étkezővel.

A képen, a mozi szoba és a társalgó látható.

A képen, a bárpult, a társalgó és az étkező látszik a terasz kapcsolattal.

A képek, a bárpultot ábrázolják.

Extrák: beépített gardróbszekrények, bőrgarnitúrák, üvegpolcok, fali tükör, fémburkolatok, üvegasztalok, teraszbútorok, házimozi berendezés, légkondicionáló minden helyiségben távvezérléssel, riasztó távfelügyelettel, rejtett világítás. A képeken, a mozi szoba, az étkező és a társalgó láthatók.

A képen, az egyik fedett terasz látszik.

 A lakás cirkófűtéses (fali/törülközőszárító radiátorok + padlófűtés + fali radiátorok). A képek, a minőségi anyagok felhasználásával készült egyik fürdőszobát és a külön helyiségben elhelyezett WC-t ábrázolják.

Minden szobából kijárat van egy-egy fedett teraszra, ahonnan a Balaton látványában lehet gyönyörködni.

A képen, az épület alatti teremgarázs látható, melyből 3 db beállóhely adásvétel tárgyát képezi, továbbá a lakáshoz tartozik a földszint,i zárt kb. 10 m2-es zárt, tároló helyiség. A luxuslakosztály irányára xx millió Forint.

A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé: Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

Az eladobalatoniingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.