Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: eladó-vízközeli-apartman-410

Gondtalan nyaralás víztől 100 méterre

Az apartman felújított műszaki állapota és a víz közelsége kellemes nyaralást biztosít tulajdonosának.

Balaton déli partján a csendes nyugodt parti sávban, strandtól kb. 100 méterre eladó egy külön-bejáratú ízlésesen felújított, földszinti apartman. A strand megközelítéséhez nem kell átmenni forgalmas úton, vasúton. Vasútállomás, autóbuszmegálló kb. 1500 méterre van.

A Balaton vizétől kb. 100 méterre lévő apartman jó lehetőség a családnak nyaralásra, hétvégi kikapcsolódásra. A nagymama az unokákkal egész nyáron itt lehet. Itt nem kell cuccokkal megrakodva menni a strandra, közel van a víz és kiválóan alkalmas a fürdőzésre, a gyerekek imádni fogják.

Az apartman egy családias hangulatú társasház földszintjén található. A társasház kertjét a lakók közösen használják, autókkal be lehet állni az erre kialakított parkolóba. A kertben lehetőség van tárolni a vízi sporteszközöket, csónakot, kerékpárokat. Az árnyékot adó fák alatt lehet hűsölni, a tűzrakóhelyen lehet bográcsozni, szalonnát sütni.

A 4-6 fő kényelmes nyaralását, pihenését biztosító apartman az alábbiakban kerül ismertetésre:

Az apartman kb. 40,14 m2 nettó alapterületű, melyhez csatlakozik a kb. 10,15 m2 alapterületű fedett terasz.

A fedett teraszon át belépve az apartmanba az egy térben lévő lakószoba,- étkező,- főzőfülke fogadja az érkezőt. A lakószoba éke a szép öntvény kandalló, mely a hűvös időben kellemes meleget ad, ezen kívül a szobákban NOBO elektromos fűtőpanelekkel lehet fűteni. A lakószobából jobbra nyílik az egyik hálószoba, melyből kijárat van a teraszra. A főzőfülkéből nyílik a másik hálószoba és a fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó- illemhely).

A teraszon nagyobb asztaltársaság is kényelmesen elfér. A terasz szükség esetén a napellenzővel árnyékolható.

A homlokzati nyílászárók korszerű hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetűek, redőnnyel, szúnyoghálóval ellátva, újak a burkolatok, a gépészeti vezetékek (víz, szennyvíz), a villanyvezeték vörösréz. A lakószoba teraszajtóin lévő redőnyök automata működtetésűek. A bútorok megkímélt állapotúak. A hálószobákba helytakarékos tolóajtókat épített be a tulajdonos. A lakószoba,- étkező padlózata vízálló vinyl padló, a szobák parkettásak, a többi helyiség kerámia járólappal burkolt.  

Az egyedi legyártású konyhabútorba beépítésre került a tűzhely, a mikrohullámú sütő és a hűtőszekrény. A főzést a palackos gázról működő tűzhely biztosítja, a használati melegvizet az Ariston típusú vízmelegítő biztosítja.

Az apartman közművei: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna. TV vételi lehetőség van, internet folyamatban. A társasház ügyeit és a fűnyírást, kertgondozást a gondnok intézi. Közös költség 6.600 Forint havonta.

Tulajdonosok az apartmant saját maguknak újították fel és rendezték be, azonban a család létszáma megnövekedett, kinőtték, ezért eladják. A víztől kb. 100 méterre lévő, teljesen felújított, költözhető apartman vételára 60 millió Forint. Tulajdonosok értékegyeztetéssel beszámítanak vízközeli: nyaralót, felújítandó, vagy bontandó nyaralót, építési telket. Vételi szándékkal rendelkező érdeklődő részére az apartmant egyeztetett időpontban bemutatjuk.

Lőkös Gáborné (Erika) ingatlanpiaci elemző, szakértő
Lőkös Gáborné (Erika) ingatlanpiaci elemző, szakértő

Az eladobalatoniingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.