Ingatlankereső

Balaton déli part

Kód: eladó-közvetlen-vízparti-nyaraló

Fantasztikus élményekben, kalandokban lehet része

Fürdés, napozás, hajókázás, horgászat és sok más

Figyelem!

Az alább ismertetésre kerülő közvetlen vízparti nyaraló eladása a Balaton déli partján, már nem aktuális, csupán referenciamunka szerepét tölti be.

Fantasztikus élmények, kalandok a vízparton
Fantasztikus élmények, kalandok a vízparton

Balaton déli partján, csendes nyugodt helyen, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, külön-bejáratú, szeparált, jogilag osztott ikerház-rész, teljesen bekerített, összközműves, 693 m2 térmértékű telekhányaddal eladó. A telek 11 méter szélességben csatlakozik közvetlenül a Balaton medréhez.

A telek előtt kb. 133 méter nádas található. A kizárólagos használatú, fémszerkezetű saját stég is 133 méter hosszú. A kijáró stégen 2 db napozó rész és 1 db csónakba, vagy vitorlás-hajóba történő ki- és beszállást megkönnyítő oldalszárny található.

Az, hogy a telek előtt van egy kis nádas, előnyös is, hiszen védelmet nyújt a hullámverés ellen az itt kikötött hajónak, védelmet nyújt a kíváncsi szemek elől is és véd az ellen is, hogy itt sétány legyen. A napozórészt előnyösen használhatják a naturalista életet élők.

A vízpart, a nádfalak közti bejáró, a napozó rész nagyon romantikus, igazi pihenésre alkalmas, aki itt napozik, a nádas suhogásán kívül nádiveréb csicsergésén és a hullámverés hangjain relaxálódhat.

A kert, szeparált a szomszédok felől, akik egyáltalán nem látnak be. A kertben van egy 8 személyes jakuzzi, napozó-rész és egy füves rész, ahol a gyerekek szaladgálhatnak, labdázhatnak.

Ki van építve a kerti világítás, automata öntözőrendszer, a gyep alatt vakond háló van. Autókkal az udvarban lehet parkolni. A képen, a szabadtéri konyha látható, melytől balra található a jakuzzi.

A képen, a tágas nappali szoba látszik.

A kép, a vízparti nyaralót ábrázolja, a Balaton felől nézve
A kép, a vízparti nyaralót ábrázolja, a Balaton felől nézve

A nyaraló a ’80-as évek elején épült, időközben felújítási munkálatok történtek, mely kiterjedt a tetőzetre, a külső főfalak hőszigetelésére, a víz-, villany-, csatorna-, gázvezeték csővezetékekre, burkolatokra, berendezési tárgyakra.

A földszint kb. 71,06 m2 alapterületű, + kb. 14,86 m2 fedett terasz. Az emelet kb. 42,05 m2 alapterületű + 6,82 m2 erkély. A tetőtér kb. 27,53 m2 alapterületű. A három szint alapterülete kb. 140,64 m2.

Az egyedi legyártású konyhabútorba beépítésre került a gáz főzőlap, a villanysütő, a szagelszívó és a mosogatógép. A kép, a jól felszerelt konyhát ábrázolja.

A képen, a fürdőszoba látható (kád,- mosdó,- WC).

A szobákban klímák biztosítják a kellemes hőérzetet. Mindkét szobából kijárat van a Balatonra tájolt erkélyre. A képek, az emeleti hálószobákban készültek.

A képen, az emeleti fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó-WC) látható. 

Közművek: vezetékes ivóvíz, villany (220 Volt háztartási áram 3 x 20 Amper áramerősséggel), szennyvízcsatorna és vezetékes földgáz. Riasztó van. A nyaraló radiátoros/padló központi fűtéssel rendelkezik, ez biztosítja a téli használatot is.

A kertben Koi pontyok találhatók
A kertben Koi pontyok találhatók

Élvezze a sajátjában a közvetlen vízpart örömeit, töltsön élmény-teli napokat a családdal, barátokkal, hiszen csak az élmény számít. A közvetlen vízparti, jól felszerelt kompakt nyaraló irányára 230 millió Forint. 

Végül, tekintse meg az ingatlanról készült, rövid videó filmet!

A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé: Lőkös Gáborné (Erika) Ingatlanpiaci elemző és szakértő. Telefon: 06-30-218-0000

Az eladobalatoniingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.