Ingatlankereső

Kód: ref-06

Időskori biztonság, problémamentes nyugdíjas évek

Közeli bevásárló helyek, alacsony rezsiköltségek, gondtalan lakáshasználat

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő veszprémi lakás eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Ennak a lakásnak a hirdetése jól példázza azt a tényt, hogy alapos kutatómunkával meg kell keresni az értéket, azt a felszínre kell hozni. A lakás az akkori piaci viszonyokat figyelembe véve jó áron és az irányáron kelt el

A jó infrastruktúrával rendelkező város, legjobb helyén, 40 m2 nettó alapterületű, másfélszobás, négyéves öröklakás eladó. A lakás egy 43 lakásos zárt udvarú lakópark harmadik emeletén található. Lift van a társasházban, nem kell lépcsőzni.  A lakás üres, a vételt követően azonnal birtokba vehető. A lakóépület közvetlen közelében, gyalogosan rövid idő alatt megközelíthető: LIDL, INTERSPAR, ALDI, CBA, gyógyszertár, orvos, templom, étterem, cukrászda, helyi-járatos autóbuszmegálló, stb. A városnak van kórháza, sürgősségi és modern onkológiai osztállyal. Mentőállomás 500 méter.

A lakás ablakaiból szép kilátás nyílik a városra.

A lakás kicsi, takarékos (ezzel együtt a fenntartási költségei is alacsonyak), és főként üzembiztos tulajdonságaival bárki számára megfelelő otthon, azonban legjobb az idősebb generációnak. Azok, akik nagyobb lakásból vagy családi házból költöznének, de nem tudnak és nem is akarnak megválni azoktól a bútoraiktól és ruházatuktól, amit nem használnak, azoknak nem ajánlott.

Ha valaki szervezett utazáson venne részt nyugdíjas éveiben, a lakást itt lehet hagyni hosszú hónapokra is, a nyílászárókba beépített AERECO automatikus szellőzőrendszer vigyáz arra, hogy a lakás ne fülledjen be.

A lakóépületben van lift, ezért az idősebb generációnak nem kell lépcsőzni. A képen, a lift látható.

A kép, a beépített előszobát ábrázolja.

A képeken a konyha,- étkező,- nappali látszik.

A lakás vendéglátásra nem alkalmas, arra ott van a közeli étterem, ugyanígy ha valakit látogatóba fogadna, a város tele van hotelekkel, szállodákkal.  A fiatal, korszerű, kifogástalan műszaki állapotú, lakással unokáinak sem lesz gondja. De ennek a kis lakásnak nem is ez az értéke.

Előnyök, értékek, hasznok:

 • A lakásból kitekintve szép kilátás nyílik a városra és a Bakonyra
 • A lakás üres, azonnal megvehető,- birtokba vehető,- költözhető
 • A közelben: LIDL, ALDI, INTERSPAR, COOP, CBA valamint gyógyszertár, STOP-SHOP található
 • A lakásban 3 x 25 Amper (15 KW) villamos teljesítmény és ennek megfelelő villanyvezetékezés van
 • DIGI TV, UPC, Invitel vételi lehetőség
 • A ház, földrengésre is méretezve van
 • Harmadik emeleten kevesebb a zaj,- por terhelés
 • Szomszéd zajok ellen, hang gátló falak és a födémekben kopogó hang elleni szigetelés készültek
 • Közös költség 6000 Ft/hó rezsiköltség. A téli időszakban az alulról felfelé szálló meleg miatt
 •   alig - alig kapcsol be a termosztát.
 • Saját kazán, saját gázóra. Csak azt kell fizetni, amit a mérőóra mutat
 • Lift van, nem kell lépcsőzni
 • A lakóépület forma és színvilága miatt, nincs lakótelepi hangulat.
 • Kerítésen belül, a lakópark saját területén, kizárólagos használatú gépkocsi parkoló
 • Hőszigetelt nyílászárók és falak. Külső homlokzati nyílászárókon redőny.
 • Korszerű anyagok, technológiák miatt sokáig modern marad
 • Értékálló/értéknövekedő. Az értékállóság/értéknövekedés abból fakad, hogy az adók, az építőipari munkabérek és közterheik, valamint az energia,- és üzemanyagárak emelkedtek/emelkednek, a lakások építéséhez szükséges anyagok előállítási, gépek, szállítási költségek és ezzel párhuzamosan az építési,- felújítási költségek drágábbak lettek/lesznek. Az új lakásépítési és a használt lakás felújítási költségei már nem lesznek olcsóbbak. Az új lakás növekvő építési költségei maguk után vonják a használt korszerű tégla lakások árának emelkedését is.
 • Beépített előszoba, beépített konyha

A képen a lakás fürdőszobája látható.

A lakás erkélyéről a városban és a Bakony-hegység látképében lehet gyönyörködni. A lakás egy tisztasági festést követően azonnal költözhető. A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé, Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

Az eladobalatoniingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.