Ingatlankereső

Kód: ref-02

Ötletes sorház eladó

A földszinten a nappalin kívül ki van alakítva egy szoba fürdőszoba kapcsolattal

Figyelem!

Az alább, ismertetésre kerülő városi sorház eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

Példa, egy hatásos ingatlan-reklámunkra

A hirdetés, a megjelenését követően tömegeket vonzott. Volt olyan nap, hogy hatan is megnézték. Röviddel azután el is kelt…

Csendes kertvárosi részen felújított, kétszintes sorház eladó. A sorház, a városon, a leginkább elfogadott lakásforma. Alul - felül nincsenek szomszédok csak jobbról – balról van, egy vagy kettő. Ennyi meg kell is. A sorházi lakáshoz tartozik még egy kis saját kert és parkoló terület az autónak. A képen, a sorházi lakás látható.

A sorházi lakás kétszintes, földszint és emelet került kialakításra. A kb. 61,48 m2 alapterületű földszint helyiségei: közlekedő, kamra, WC-kézmosó, konyha-étkező,- nappali,- terasz, lépcsőház és tároló. A nappaliból közvetlenül nyílik a hálószoba fürdőszoba kapcsolattal. A kb. 53,03 m2 alapterületű emelet helyiségei: közlekedő, 3 szoba és fürdőszoba. A sorházi lakás kb. 114,5 m2 alapterületű.

Ez a sorház nem olyan, mint a többi, érdemes megfigyelni, hogy a földszinten a nappali funkciók mellett található egy hálószoba fürdőszoba kapcsolattal. A sorház, egy kis ügyességgel 3 különálló lakrésszé alakítható. A földszinten a tároló feláldozásával és nappali szoba felőli megnyitásával újabb szoba alakítható ki, az előszoba lezárásával és a konyha feletti szoba konyhává alakításával a sorház, két külön-bejáratú lakássá alakítható.

Ez az ötletes megoldás három generációnak is otthonául szolgálhat. A földszintet lakhatják a szülők és a nagyszülők, az emelet a fiataloké. Az élet körforgása miatt, idővel a generációk helyet cserélnek a lakrészekben. A képen a lakás alaprajzi elrendezése látszik.

A lakást tulajdonosa felújította, mely kiterjedt a burkolatokra, a vezetékekre és a berendezési tárgyakra. A földszinten a világítás rejtett módon került kiépítésre. A szobák hagyományos tölgyfaparkettával burkoltak, a többi helyiség járólapos. A külső főfalakra pótlólagos hőszigetelés került. A képen a nappali szoba látható.

A konyha modern háztartási gépekkel van felszerelve, gáz-főzőlap, szagelszívó, villanysütő, mosogatógép, hűtőszekrény. A képen a konyha látható.

A képen a földszinti WC,- kézmosó látszik.

A kép a 16,89 m2 alapterületű emeleti hálószobát ábrázolja.

Minden közmű be van vezetve, a vezetékes ivóvíz, a villany, a vezetékes földgáz és a szennyvízcsatorna. A lakás radiátoros központi fűtésű, a fűtést és a melegvizet kombi gázkazán biztosítja. A képen az emeleti fürdőszoba látszik.

A képen a 13,33 m2 alapterületű emeleti hálószoba látható. A lakás, a tisztasági festést követően azonnal birtokba vehető. A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és tette közzé, Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

Az eladobalatoniingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.