Ingatlankereső

Kód: ref-01

Hegyvidéki élmények, széljárta völgyben

Bakony, természetkedvelőknek, kirándulni, túrázni vágyóknak télen - nyáron

Figyelem!

Az alább, ismertetésre krülő bakonyi parasztház eladása már nem aktuális, csupán referencia munka szerepét tölti be.

A Bakonyi kis faluban, 9998 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott telken, eladó egy teljesen felújított, vastag falazatú, tornácos parasztház, gazdasági épületekkel. A falu és környéke kedvelt kirándulóhely, nagy gyalogtúrákat lehet tenni, lovagolni, sétakocsikázni. A levegő tiszta, oxigéndús és a környező erdők növény- és állatvilága rendkívül gazdag.

A falu portái rendezettek, az emberek vendégszeretők, barátságosak. A hely jóságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy több külföldi is vásárolt itt ingatlant. Itt az utcán a gyerekek hangos „csókolómmal” köszönnek a felnőtteknek. Az ember a zsúfolt, zajos nagyvárosból elmenekülve itt egészséges környezetben alkothat, pihenhet, kikapcsolódhat, regenerálódhat, vagy gazdálkodhat, tarthat állatot.

Ide az emberek a csendért, a nyugalomért, a békéért és a természetért jönnek, míg mások az állattartás és gazdálkodás lehetőségéért. A képen a település környezete látható.

A képen a falu főutcája látszik. Adásvétel tárgyát képezi a lakóház,- udvar,- gazdasági épület megnevezésű ingatlan.

Az épületállomány áll a fiatalabb épületrészből, a régi parasztházból és a gazdasági részből. A lakóházban előtér, konyha-étkező, kamra, nappali szoba, fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC), közlekedő, kettő hálószoba és egy második fürdőszoba (sarok kád,- mosdó,- WC) került kialakításra. A tornácos parasztház össz-szint alapterülete: kb. 118,33 m2. A gazdasági részben pajta, istálló és pince található. Az épület eredeti tulajdonosa sváb parasztember volt, itt gazdálkodott, állatot tartott. A kép az épületeket ábrázolja.

A földterület termőképessége jó, talaja és víztartása kiváló. Minden megterem itt: konyhakerti növények, kukorica, krumpli és gabona. A kertben több termő gyümölcsfa van: dió, gesztenye, meggy, szilva, alma, barack. Van egy ásott kút, melyből a növényeket lehet öntözni és az állatokat itatni. A képen a kert egy részét lehet látni.

2006 évben felújítási munkálatokat végeztetett tulajdonos, mely során kicserélésre került az összes gépészeti vezetékrendszer, a villanyvezetékek, szaniterek, burkolatok, nyílászárók. A fiatalabb épület vasbeton födémes, így lehetőség van tetőtér-beépítésre, tetőzete jó állapotú. A régi parasztház fafödémes, tetőzete új Bramac betoncserepes. 

A nappaliban van egy vízteres, fatüzeléses kandalló, melyről működik a radiátoros központi fűtés, de a turbó ventillációs gázkazán is működtethető a fűtés. A képen a kb. 36,32 m2 nagyságú nappali szoba látható.  

A kép a zuhanyzós fürdőszobát ábrázolja.

A szobák padlóburkolata parafaburkolat, a többi helyiség mázas kerámia. A képen a 20,90 m2-es egyik hálószoba látható. 

A képeken a konyha - étkező látszik. A konyhabútorba be van építve az indukciós villanytűzhely, a villanysütő és a szagelszívó.

A képen látható gombatermést a környező erdőkben szedte a tulajdonos.

A kép a 13,39 m2-es boltíves hálószobát ábrázolja. 

Minden közmű be van vezetve, így a vezetékes ivóvíz, a villany, a szennyvízcsatorna és a vezetékes földgáz. TV-műsorokat parabola antennával lehet fogni. A képen a másik fürdőszoba és az előtér látható.

A képen az Ariston típusú turbó ventillációs melegvíztárolós kombi gázkazán látszik.

A képen a tornácot ábrázolja. 

A képen a kb. 30 m2-es, száraz pince egy része látható. 

Az ingatlan több lehetőséget is kínál: lehet állatot tartani, biogazdálkodást végezhet, gyümölcsöt-, növényt termelhet, vagy élhet hobbijának, kézműves tevékenységet végezhet, alkothat, kikapcsolódhat. A békés, kellemes környezetben lévő, felújított falusi parasztházba egy tisztasági festést követően azonnal beköltözhet. A hirdetést készítette, tervezte, kivitelezte és közzétette: Lőkös Gáborné (Erika). Elérhetősége: 06-30-218-0000

Az eladobalatoniingatlanok.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.